Szellemgyógyászati kezelés

F. E. Eckard Strohm (www.rai.hu) több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa "aktív szellemgyógyászatnak" nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely ma is egyedülállóan hatékony a betegségek megszüntetésében.

Gyors segítséget nyújt az akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást ad a gyógyulás elősegítésében. A tünetek, a betegség megszüntetésére koncentrál ez a technika. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal, például az Arolo-Tifárral, mert a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését illetve megszűnését szolgálja, az Arolo-Tifár pedig a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.


Ide tartozik az úgynevezett "pszi-sebészet" is, a vér nélküli energetikai műtét, melyet a Fülöp-szigeteki gyógyítók is alkalmaznak. Ez a technika gyorsaságával és hatékonyságával tűnik ki, nagy segítség azok számára, akik a hagyományos műtéti beavatkozást el akarják kerülni. Leggyakrabban ezt a technikát alkalmazzuk.

Szellemgyógyászati kezeléseinknek köszönhetően veskövektől, gyulladásoktól, cisztáktül, krónikus és visszatérő betegségektől, gerincfájdalmaktól, belgyógyászati probémáktól, ízületi fájdalmaktól, ........ szabadultak meg pácienseink "csupán" energetikai kezeléssel. vendégkönyvünkben néhányan leírták tapasztalataikat.


Kezeléseket végzi: Klement Anna, Tekes Katalin, Klement Ottó


Jelentkezés >>