Kapcsolat

Kapcsolat

Gradyel - ÉLETiskola Kft.
A kezelések, elemzések és a tanfolyamok helyszíne:
Budapest, VIII. kerület Orczy út 43.  I. emelet 12.

Kapukód: 12 Gradyel Életiskola Kft. / Klement Anna


E-mail küldés: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet.

Jelentkezés: tanfolyamra,  kezelésrehírlevélre

Egyszerű eljutni hozzánk

Autóval a Keleti pályaudvar irányából: A Fiumei úton (a villamos sínek mellett) egyenesen az Orczy térig, itt a külső sávban (belső sáv balra fordul a Kőbányai útra) tovább egyenesen, a főút jobbra fordul és áthalad a villamos síneken. Itt tovább haladva (az Orczy úton) már érdemes figyelni az üres parkolóhelyeket, mert közel a cél. Az első utca jobbra a Visi Imre utca, melyben mindig van szabad hely, díjmentes a parkolás és az Orczy út felől egyirányú. Az Orczy úton is díjtalan a parkolás ezen a részen. Innen már csak pár lépés a 43. szám, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.
Autóval a Nagyvárad tér/ Üllői út irányából: Az Orczy úton haladjon a Vajda Péter utcáig, jobb oldalon egy MOL Benzinkút lesz, majd tovább haladva  -még mielőtt a főút balra fordulna-  a belső sáv  fordulósáv lesz balra, ezen forduljon be balra a Köris utcába. Itt szinte mindig van szabad hely, és díjmentes a parkolás. Gyalog tegyen néhány lépést vissza az Orczy útra, s balra az első kapu a 43. szám, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Autóval a Baross utca irányából: Az Orczy térnél forduljon az Orczy útra a Nagyvárad tér irányába. Itt tovább haladva (az Orczy úton) már érdemes figyelni az üres parkolóhelyeket, mert közel a cél. Az első utca jobbra a Visi Imre.utca, melyben mindig van szabad hely, díjmentes a parkolás és az Orczy út felől egyirányú. Az Orczy úton is díjtalan a parkolás ezen a részen. Innen már csak pár lépés a 43. szám, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Autóval a Kőbányai út irányából: Az Orczy térnél forduljon az Orczy útra a Nagyvárad tér irányába, tehát balra a villamos síneken át. Itt tovább haladva (az Orczy úton) már érdemes figyelni az üres parkolóhelyeket, mert közel a cél. Az első utca jobbra a Visi Imre.utca, melyben mindig van szabad hely, díjmentes a parkolás és az Orczy út felől egyirányú. Az Orczy úton is díjtalan a parkolás ezen a részen. Innen már csak pár lépés a 43. szám, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Gyalogosan a Keleti pályaudvar vagy a Nagyvárad tér irányából: 24-es villamossal utazzon az Orczy térig. Haladjon gyalog a Fiumei úton a Nagyvárad tér irányába. Először a Baross utcát keresztezi a zebrán áthaladva, majd tovább előre eléri a Visi Imre utcát. Menjen tovább, s hamarosan megpillantja a 43. számú kaput, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Gyalogosan a Blaha Lujza tér vagy az Új Köztemető irányából: 28-as villamossal utazzon az Orczy térig. Haladjon gyalog a Fiumei úton a Nagyvárad tér irányába. Először a Baross utcát keresztezi a zebrán áthaladva, majd tovább előre eléri a Visi Imre utcát. Menjen tovább, s hamarosan megpillantja a 43. számú kaput, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Gyalogosan a Blaha Lujza tér vagy  Rákospalota irányából: 62-es villamossal utazzon az Orczy térig. Haladjon gyalog a Fiumei úton a Nagyvárad tér irányába. Először a Baross utcát keresztezi a zebrán áthaladva, majd tovább előre eléri a Visi Imre utcát. Menjen tovább, s hamarosan megpillantja a 43. számú kaput, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Gyalogosan a Deák tér irányából a Baross utca felől: 9-es autóbusszal utazzon az Orczy téri megállóig. Haladjon gyalog a Fiumei úton a Nagyvárad tér irányába amíg eléri a Visi I.utcát. Menjen tovább, s hamarosan megpillantja a 43. számú kaput, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Gyalogosan Kőbánya irányából a Kőbányai út felől: 9-es autóbusszal utazzon az Orczy téri megállóig. Haladjon gyalog a Fiumei úton a Nagyvárad tér irányába amíg eléri a Visi I.utcát. Menjen tovább, s hamarosan megpillantja a 43. számú kaput, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Gyalogosan Kőbánya irányából vagy Óbudáról: 109-es autóbusszal utazzon az Orczy téri megállóig. Haladjon gyalog a Fiumei úton a Nagyvárad tér irányába amíg eléri a Visi I.utcát. Menjen tovább, s hamarosan megpillantja a 43. számú kaput, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Gyalogosan Blaha Lujza tér irányából vagy Pestszentlőrinc felől: 217E autóbusszal utazzon az Orczy téri megállóig. Haladjon gyalog a Fiumei úton a Nagyvárad tér irányába amíg eléri a Visi I.utcát. Menjen tovább, s hamarosan megpillantja a 43. számú kaput, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.

Gyalogosan a Fővám tér, Kálvin tér irányából a Baross utca felől: 89-as trolibusszal vagy a 83-as trolibuszpótló autóbusszal utazzon az Orczy téri megállóig. Haladjon gyalog a Fiumei úton a Nagyvárad tér irányába amíg eléri a Visi I.utcát. Menjen tovább, s hamarosan megpillantja a 43. számú kaput, melynél a 12-es kapukódot megnyomva nyílik a kapu, s az első emeleten a lépcsővel szemben találja a Gradiel Kft.-t.