Egyéb módszerek

Egyéb módszerek, amelyeket alkalmazunk:

TRADICIONÁLIS  FENG  SHUI TANÁCSADÁS

Előfordul, hogy a környezetünkben –otthon, munkahelyen stb- számunkra kedvezőtlen hatások érvényesülnek, melyek gátolnak bennünket, nehézségeket okoznak. Ilyen esetekben személyre szólóan segítek a legmegfelelőbb környezetet kialakítani, hogy a Chi zavartalanul tudjon áramlani és kedvező hatása érvényesüljön. A lakásra vagy a munkahelyre vonatkozóan megbeszéljük, hogy konkrétan milyen változtatások támogatnák az energiaáramlást. A Feng Shui alkalmazása nemcsak a közérzet javítására alkalmas, hanem például egy vállalkozás sikerét is jelentősen képes támogatni.

NLP  MÓDSZEREK

A Neuro-Lyngvisztikus Programozás egy bizonyítottan hatékony és eredményes módszer, melyet a pszichológusok is gyakran hívnak segítségül. Leggyakrabban akkor alkalmazzuk, amikor különféle függőségeket, fóbiákat illetve kényszeres viselkedést akarunk megszüntetni. Az agy gyakran egy adott fenyegető vagy stresszes eseményt összekapcsol valamivel (pl. lift) és a későbbiekben az egyik megjelenése automatikusan előhívja az agyban a másikat. Tehát, ha egy stresszhelyzet összekapcsolódik a lifttel, akkor ha az illetőnek liftbe kell szállnia, az agy előhívja a stresszt anélkül, hogy valóban stresszhelyzet lenne. Ezt az agyban történt indokolatlan összekapcsolódást az NLP segítségével szét tudjuk választani, s ezáltal megszűnik a fóbia, a kényszeres viselkedés vagy a függőség.

RAJZELEMZÉS (GRAFOTHERÁPIA)

A kineziológiai kezelés részeként gyakran alkalmazom a rajzelemzést, mert láthatóvá teszi a kliensem számára, hogy a problémája hol gyökerezik és milyen összefüggéseket mutat a jelen életében. Sokszor mondják is: „Te jó ég, nem is gondoltam volna, hogy ezzel a pár kis rajzzal ennyi mindent elmondtam magamról, az érzéseimről és a problémáimról!”

A rajzelemzés több évtizedes múltra visszatekintő módszer, amely a tudatos és tudatalatti énünk megismerésének igen hatékony eszköze.

Rajzaink életkorunktól függetlenül kifejezik az egyéniségünket, irányultságunkat, lelki-, fizikai-, érzelmi-, egészségi állapotunkat, kapcsolatainkat, viszonyunkat a külső és belső világunkhoz. Mindez nem igényel komoly rajztudást, már pár egyszerű ábra is árulkodik rólunk.

Sokat segít az önismeretben. A rajzban a tudatalatti üzenetének értelmezése és megfejtése segít észrevenni, hogy mire kellene odafigyelnünk, hogyan tehetjük könnyebbé az életünket.

Ha úgy érzi, szeretné még jobban megismerni önmagát és könnyebbé tenni az életét, szeretettel várjuk egy rajzelemzésre vagy a rajzelemző tanfolyamra.

Jelentkezés rajzelemzésre >>


BELSŐ UTAZÁS

Ez egy speciális vezetett meditáció, mely a tudatalattiban tárolt információkat tudatos szintre hozza. Olyan mély érzelmek intenzív átélésre ad lehetőséget, melyek a múltban gyökereznek, de a jelenben akadályként mutatkoznak, tünetet, betegséget, blokkot vagy más problémát okozva. Ez a meditáció segít az ok és az összefüggések megértésben, a feldolgozásban és a probléma megoldásában. Tapasztalataink szerint rendkívül hatékony ez a meditáció.