Aroló-Tifár kezelés

Ez egy Atlantiszról származó magas szintű energetikai gyógyító kezelés, F.E. Eckard Strom hozta vissza ezt az ősi tudást. Lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és megszűntetését célirányos energetikai kezeléssel. Speciális szimbólumokat alkalmazunk (R. A. I. technika, bőveben www.rai.hu), melyek támogatják és mélyrehatóan segítik azt, aki Arolo-Tifar kezelésben részesül. Speciálisan programozott, beavatott kristályok energiájának segítségével nem csupán a tüneteket, hanem a betegségek okát szüntetjük meg a hibás belső energiastruktúrák helyreállításával és magas rezgésű gyógyító energiák közvetítésével.

Lényege, hogy bármely betegsé vagy betegségek egy okra vezthetők vissza, az ember testében kialakult diszharmóniára. Ez a diszharmónia az, amely betegségként megjelenik. Szimbólumokkal és programozott kristályokkal energiát adunk, amely elindít egy öngyógyító folyamatot.

A kezelés teljesen fájdalmatlan, általában egy órát vesz igénybe. A kezelés során kellemes, ellazult állapotban érzi magát a kliens, mintha relaxálna.

Kezeléseket végzi: Klement Anna, Tekes Katalin, Klement Ottó

Kezelés díja: 6.000.-Ft.

Jelentkezés >>